Karneval pro děti – Šibřinky v ZOO

V neděli 5. března 2023 se sokolovna proměnila v neobvyklou zoologickou zahradu, ve které vypukl rej pro děti plný písniček a zábavy. Pro letošní šibřinky bylo totiž vybráno téma „V říši zvířat“. Sál se tedy hemžil spoustou roztomilých zvířátek, ale potkat jste mohli třeba i princezny, piráta, Batmana nebo dráčka.

Svoji šikovnost děti uplatnily v různých soutěžích, kde musely zdolávat překážkové dráhy, házet, skákat nebo se plazit. Vydováděly se při veselých písničkách a za svoji snahu získávaly místní měnu – Pečecké sokolíky, které pak utrácely ve speciálním karnevalovém obchůdku. Energii a pitný režim zajišťoval sokolbar se švédskými stoly plnými dobrot, které pro tuto příležitost připravily sokolské ženy.

Nechyběla ani vystoupení oddílů – se svými skladbami se předvedli rodiče s dětmi, předškoláci, mladší žactvo i starší žákyně. A že se bylo na co dívat! Všichni sklidili veliký potlesk od početného publika.

Spoustu krásných fotek z této akce si můžete prohlédnout a objednat u paní Peškové na odkazu: https://peskovi.fototanecni.cz/ – přístupové heslo získáte na e-mailu peskova10@seznam.cz.